Untitled Document
 
 Untitled Document

        

VI HAR SEMESTERSTÄNGT 8/10 - 14/10 !

 

        

 

            

 

              

        

     

     

 

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   
   Untitled Document
         
       
 
   
Service
Däck
Reparationer Övrigt
AC-service
   

 

 
Bmw Audi
Mini Seat
Volkswagen Skoda
   
 
         
 
   
 
       
 
 Våran stämpel är lika giltig som hos en märkesverkstad!

Det nya Gruppundantaget (1400/2002/EG) som trädde i kraft 1 oktober 2003, ökar konkurrensen inom områdena bilförsäljning, reservdelsförsäljning samt service och reperationer. Detta skapar nya möjligheter för marknadens aktörer, men de stora vinnarna blir troligtvis bilägare och bilköpare eftersom den ökade konkurrensen ger dem både större valfrihet och lägre priser.

Tidigare har bilägare tvingats låta märkesverkstäderna sköta service och reperationer för att nybilsgarantin skulle fortsätta att gälla. De nya reglerna innebär att nybilsgarantin gäller även om man inte reparerar bilen på någon av de auktoriserade verkstäderna. Förutsättningen för detta är att bilen repareras eller servas enligt bilfabrikantens instruktioner och med sådana delar som är av originalkvalitet eller av motsvarande kvalitet.

Den nya definitionen – "skall en reservdel vara godkänd, skall den hålla samma tekniska specifikation, eller vara av motsvarande eller högre kvalitet som den del som ursprungligen monterades på bilen" - vilket i princip alla förekommande kända reservdelsleverantörer uppfyller.
   
 
   Untitled Document
       
 
Öppettider

Måndag-Torsdag:
Fredag:
Lördag-Söndag:

Lunch:
 

07.00-16.00
07.00-14.00
Stängt

12.00-13.00
Samarbetspartners